verba volant, scripta manent

Sententiákat kell tanulni. Szerencsére. Nem is tudom, mi lenne velem, ha nem lenne a latin, ami monoton és magolós és tökjó buszonelalvás ellen. Mert ugye nem szabad elaludni, mert akkor valahol máshol fogok kikötni, mint ahol szeretném. De mi a francot keresek én még hajnali kettőkor ébren? Na?

Ma kakaós nap volt. Szerencsére. Mert ugye mondta Tanárúr fizikán, hogy ugyan drog, de nem ártalmas, és nem is tudja, hogy ezzel mennyire megnyugtatta kakaófüggő kis lelkivilágomat. Mondjuk azt nem mondta, hogy a hiánya viszont ártalmas. Elvonási tüneteket okoz. Meg Mészitől is kaptam kakaót délután fél három környékén, mert ő megvalósította azt, amit én csak tervezek: hogy bögrét és kakaóport vinni a suliba. Egyébként azért nem, mert a kakaóhoz külön szertartás kell, de akkor az nagyon jól esett, nagyon köszönöm neki :)

Utána volt Kodályverseny a Kicsiknek, nagyon sokáig ott kellett lenni, de nem is baj, mert szeretem sötétben az épületet. Megint égett a lámpa a Romban, de szerencsére fáradt voltam kitalálni, hogy mi is lehet ott. Persze hazafelé nagyon rémisztő meg veszélyes volt, mert a gimi utcájában nincs közvilágítás. Jellemző.

Körülbelül olyan stílusban írok, mint egy hétéves. Hihetetlen.

Délutánonként ajándékokat gyártok, csak folyton összeragasztom az ujjaim pillanatragasztóval. Napi három bögre kakaó a minimum, és a hétfő az homályba burkolódzik, annyi dolgom lesz hétvégén meg már most is. Ha túléltem, írok...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo