aztálmodtam

mostanában sokszor álmodom születéssel meg halállal is, gyakran egy álmon belül. mindig kisfiú születik. remélem, ez mind csupa jót jelent és semmi baj nem lesz apáéknál a kismanóval. az a nagyon lol, ha mondom anyának, hogy születéssel álmodtam, és mondja, hogy ő is. meg olyan is volt egyébként, hogy mindketten meztelenek voltunk álmunkban, ez úgy derült ki, hogy megkérdeztem, hogy mit jelent és hogy vajon nagyon erkölcstelen-e.
ma azt álmodtam, hogy mindenképpen amerikába akarok menni, de annyira nagyon, hogy felszöktem valami nagy és rózsaszín tengerjáró gumihajóra. a hajó elsüllyedt, mi partra úsztunk, ott pedig végig kellett néznem, amint emo fiúk csókolóznak. aztán szerintem kijutottam amerikába, de rájöttem, hogy nem is olyan jó és haza akartam jönni, de nem engedtek, bezártak a boszorkány kastélyába, ami egy szép, budai körfolyosós bérház volt. próbáltam én szökni a banya elől, de nem emlékszem, hogy hazajutottam-e.
meg olyat is álmodtam, hogy voltunk kint piacon a tesókkal, de hirtelen elöntötte az egészet az árvíz, be kellett másznunk valami csónakba és leszedni a száraz ruhákat. és ráadásul elvitte a víz a sátrunkat.

(már csak nyolc magyartételt kell kidolgozni, még jó, hogy ezeket végülis tudom, csak össze kell szedni. infóból még 10 van hátra, de az előző tízet sem tudom biztosan... utálom az év végét...)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo