sütöttünk palacsintát az alterfiúval, mert a palacsinta jó, és akkor csörgött az erchegyia, hogy átugorna Sisszyvel egy Alternatíváért (mert az nagyon kapós a környéken). átugrottak, és kilencen voltunk a konyhában, lecsöpögött - feltöröltük, piszkos lett - elmostuk, kistányérok, nagytányérok, gyerekek. lekvár, nutella, kakaó.
aztán táti jégpálya, kilencen három kocsiban. le volt zárva (igen súlyos baleset miatt) a táti út, mindegy, megoldottuk.

a korcsolyázás nagyon romantikus dolog, sosem gondoltam volna. (vegyetek nekem egy kooorcsolyát, nem kell a legdrágáább. egy kori-kori koooorcsolyát, egy koorcsolyát!) lehet előrefele menni, hátrafele is, meg kanyarodni, szexin megállni, majdnem elesni, megkapaszkodni (beléd, mert a kezed mindig ott van, ha kell), összesimulni, meg kézenfogva is lehet, meg bujjbujjjzöldágazva, meg felkaparni a Kicsit a jégről, fogócskázni, versenyezni, meg csókolózni is lehet persze, azt mindenhol lehet.
szerencsére a Kicsi rajong az alterfiúért, már ki is sajátította magának, még mondja is, hogy "a Feri a barátom", erre mondom, hogy nekem is. anyu mondta neki, hogy a Maf meg az alterfiú most szerelmesek, a Kicsi meg mondta, hogy de nem, nem. majd úgyis elhiszi.

Megjegyzések

ZM üzenete…
A korcsolyát nézd meg Pesten bizományiban - a nagyok nagyon jó állapotút jóval olcsóbban anno onnan kaptak.
Névtelen üzenete…
Mafi!
Én meg a Sítechnikában nézem meg. Hányas lábad van? Régimódiból (fehér, 36-os van, versenykori, de szovjet!)Ezt megkaphatod.
Holnap este jelentkezem és megmondom a lehetőségeket.
Ma nálunk is palacsinta volt az ebédhez, lekváros, fahéjas, túrós.
Névtelen üzenete…
Mafi! Nem akarok az annonimitás mögé rejőzni, de nekem csak az sikerül.
Beli
Névtelen üzenete…
Hurrá most sikerült!!
maifosz üzenete…
nagyon ügyesnek tetszik lenni :)

az ötleteket köszönöm.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo