a huszonharmadika olyan volt, hogy a reggeli hisztim után (én nem olvasok el több naplót és szakirodalmat, nem megyek be a szabóervinbe, nem írom meg az OKTV-t, hanem sütni fogunk, aludni, ajándékokat csomagolni, jó könyveket olvasni, filmeket nézni, sétálni menni, barátokkal lógni, meg olyan dolgokat csinálni, amiket az emberek a téli szünetben szoktak) bementünk a szabóervinbe, kikértem a hét lakat alatt őrzött Schlachta Etelkát a raktárból (szuper pici könyvlifteken küldik az emeletek között a könyveket), kijegyzeteltem, tetszett, tökjó, ha ilyeneket ír, hogy mazurkát b. Münchhausennel tánczoltam. és ott voltunk egészen estig.

aztán el akartunk menni, de elveszett a Mici, bárhol lehetett. most elmesélhetném, mekkora élmény a tervezett indulás után tíz perccel egy patkányt keresni az albiban, de inkább képzelje el mindenki. elbújt rendesen.

aztán felmentünk a koleszba erchegyiához és Sisszyhez, honfoglalóztunk, ennyi függőt egy helyen, borzasztó, aztán kimentünk az erdőbe, boldog karácsonyt kívántunk egymásnak, gborznak és Hérának is, meg Lacibácsinak, meg még bbaloghnak és Fanninak is, aztán éjfélkor rengeteg más őrülttel együtt felmásztunk egy hegyre a sötétben, megnéztünk egy feldíszített karácsonyfát, aztán lejöttünk, aztán hazamentünk. szeretek éjszaka erdőben mászkálni a kesserekkel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo