annyira végtelenül borzasztó, hogy két egymás melletti szobában dolgozunk mindketten a saját laptopunkon. nem elég jó így ez a világ.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Hali!

De jó azoknak, akik már a pingpongot is megengedhetik maguknak... én 17 oldal, és az egyik naplóról EGY szót SE írtam még. Nuku bevezető, összegzés sehol. Tik-tak... őrület... Ha jól gondolom, July, meg Mafia, ti már kész vagytok.. :P Mennyi lett? [de ami fontosabb:] Milyen lett?
dsarosi üzenete…
hogy kommunikáltok egymással? :)
Névtelen üzenete…
Én még nem vagyok kész, ha ennek örülsz, Bandita. Mafia szerintem tegnap teljesen elkészült már. 24 oldalnál tartok, összegzés még sehol, meg lábjegyzetbe össze kellene szednem a jelenleg zárójeles bibliográfgiámat. És nagyon fáj a hátam az állandó gép előtt gubbasztástól. Holnap helyesírásilag átnézzük tanárnőmmel, nem gépeltem-e el vmit. Aztán nyomtatás. Ti hogy köttetitek be? Nekem valószínűleg a suliban lesz spirálozva. Aztán irány a posta.

July
Névtelen üzenete…
Nekem anyum munkahelyén lesz spirálozva, jó esetben keddne, rossz esetben szerdán. Ha nem értettem félre ugyanis, a felterjesztési határidő (28. szerda) azt jelenti hogy akkor még fel lehet adni postára.
maifosz üzenete…
bandi(ta), July: bizony, ma már pingpongoztam, jól esett, mert nagyon fájt már a hátam az állandó gép előtt üléstől :)
tulajdonképpen teljesen kész vagyok, 26 oldal lett, már csak újra kell olvasni, meg kell csinálni rendesen a lábjegyzeteket, mert nem szabályos, meg formázni kell.
holnap vagy holnapután spiráloztatjuk a suliban.

dsarosi: nyilván talkon :)
Névtelen üzenete…
kifolyik a szemem... ez ártalmas az egészségre :P
mármint az oktv-írás: sok csoki, hátfájás, szemszárazság, alvászavar és -hiány...

szerdán már megy a postára (igen Bandita, szerdán még lehet)

Mafia: nagyon ügyi vagy!

J
Acho üzenete…
Erről most eszembe jutott a kép, mikor Göge és Bandi ültek egymás mellett a suliban, 30 cm volt cca a távolság, és talkon dumáltak. :-)
dsarosi üzenete…
üdv mindenkinek az egyetemi beadandók világában! :)
gborz üzenete…
ó hát írtam én már smst a drágámnak a vonaton, miközben mellettem ült.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo