Ilyen nincs, hogy ilyen sokáig minden sikerüljön. Nem érdemlem meg. Mert nem küzdök a dolgokért, nem harcolok, hanem hagyom, hogy történjen minden, ahogy történni akar. (Persze ha már éppen történik, akkor mindent megteszek azért, hogy a legjobban történjen.)

Most viszont azt hiszem, hogy kimerült vagyok, mint a tenger vihar után. Aludni kell most, most azonnal, nem éjfélkor. Holnaptól pedig minden erőmmel azon dolgozni, ami most van dolgoznivaló, és milyen jó dolgoznivaló. Ha ez az egész tényleg igaz, és egyre inkább annak tűnik, akkor nekem van a legjobb munkám a világon, még annál is jobb, mint a szabóervinben állni a bejáratnál, és hallgatni, hogy csipog-e a vonalkódos beléptető.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Beléptetőkártya Kezelő Csoportja trénereként tiltakozom a bejegyzés manipulatív, leegyszerűsítő jellege miatt. Kollégáink nem egyszerűen csak "állnak a bejáratnál, és hallgatják, hogy csipog-e a vonalkódos beléptető", hanem minden egyes olvasó belépésénél LEOLVASSÁK az előttük lévő monitorról az olvasókártya lejárati dátumát, és ezt ÖSSZEHASONLÍTJÁK az adott munkanap dátumával, hogy MEGÁLLAPÍTSÁK az olvasójegy érvényességét. Ez egy felelőségteljes és nagy stresszel járó feladat, ezért semmi szükségünk nincs a "hangulatkeltésre".
ZM üzenete…
Ez itt egy vicc? Vagy komoly?
A kártyaleolvasóknak még trénerük is van? És hányan vannak?
Olyan rendszert nem lehet kialakítani, amelyik nem engedi be az olvasót, ha lejárt az olvasókártyája? Igaz, akkor mi lenne a trénerrel és a leolvasókkal...
Rekreációra is küldik időközönként a leolvasókat, hogy jobban bírják a stresszt?
Meg kell a szívnek szakadni.
Egyébként gratulálok Mafia, hogy ilyen magas helyről is olvasnak.
Névtelen üzenete…
Könyvtárunkban 2004-ben vezettük be a dolgozóink körében azóta igen népszerűvé vált rekreációs programunkat. A Budapest Gyógyfüdői és Hévizei Zrt. illetve a Budapesti Vidám Park Zrt.-vel kötött megállapodás értelmében munktársaink - NEM csak a Beléptető Kártya Kezelő Csoportban dolgozó kollégák, hanem Biztonsági Osztály "járőrei" és Kabát-Táska Logisztikai Csoport "mindenesei" is - havonta egy alkalommal igénybe vehetik fenti intézmények szolgáltatásait. Saját illetékességi körünkben elvégzett felmérésünk bizonyítja, hogy az adófizetők forintjai jó helyre kerültek: kollégáink a hullámvasút vagy éppen a frissitű hirdomasszázs után a vendégekkel jobb "rapportot" kialakítva dolgoznak. 2004 óta jelentősen (kb. 30%-kal) esett vissza a munkatársaink által az olvasók rovására elkövetett "agresszív" "túlkapások" száma.
"Kedves" "ZM", kérem, hogy ne munkatáraim rovására "köszörülje nyelvét" az internet nyújtotta névtelenségbe burkolózva. Ha ideje engedi, látogasson el Központi Könyvtárunkba, és győződjön meg a saját szemével, milyen gördülékenyen, az attrocitásokat a minimálisra csökkentve végzik kollégáim a munkájukat.

"Mafia" internetes "naplóját" az Olvasókövető Programunk keretében olvassuk.
További kellemes napot:
Horváth Mihályné vez. tréner
Névtelen üzenete…
Vigyázz Maf! Az olvasókövetők követnek!! Én is azt hiszem, hogy ez vicc! Nem létezik ilyen állás!! Én kanyar-kiegyenesítő tréner akarok lenni! Milyen diploma kell hozzá?
Névtelen üzenete…
Ja, most látom, hogy mégse lennék olvasókövető tréner! Ezeknek éjjel 11-kor is dolgozni kell. Vagy ilyenkor szórakozik??
ZM üzenete…
Kedves "Horváth Mihályné", ha rákattint a ZM-re, látja, hogy nem vagyok névtelen. Egyébként, nagyon szórakoztató, amit ír.
Névtelen üzenete…
Ez komoly?:)
maifosz üzenete…
Na, itt vagyok simítani a kedélyeket. Tréner nincs. Csoport nincs. Olvasókövető nincs. Én meg elrontom a játékot.
A könyvtárban viszont tényleg úgy van megoldva a beléptetés, hogy van egy csipogós vonalkódleolvasó, és áll valaki a bejáratnál, akinek az a dolga, hogy hallgassa, hogy csipog-e. (Illetve, ha hinni lehet "Horváth Mihályné" szavainak, leolvassák az érvényesség dátumát, és összehasonlítsák az adott nap dátumával, de ebben nem vagyok biztos.) A könyvtárrészen semmilyen kapu nincs, ami ne engedné be az olvasót, ott csak kártyaleolvasók vannak. A modern technika vívmányainak használata nem lehet rögtön tökéletes.
Névtelen üzenete…
"Kabát-Táska Logisztikai Csoport" Made my day. :D
gborz üzenete…
mosolyogjatok, vesz a kandikamera

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo