időbeosztás

ha szerdán lesz a fotózás (amikor le lesznek fényképezve a szuperklassz regény szereplői megint, de nem tudom, hogy szuperklassz-e, mert nem mondja senki, hogy milyen, pedig ha rossz, azt is mondhatná, aki esetleg véletlenül olvassa, mert akkor változtatunk, vagy ilyesmi), akkor mondjuk suli után felmegyek pestre, akkor elmegyek, és elmondom, hogy hogy fotózzanak (jajj), és aztán
a) hazajövök a későesti vonattal
b) ottmaradok a nagyvárosban, és elmegyek a szentkirályi utcába, ahol ilyen francia nyelvű asztaltársaságos beszélgetés lesz, ahol minden bizonnyal ülnék, mint a kuka, de jót tenne a szóbelim előtt. akkor kora hajnalok hajnalán jönnék le pestről, épp úgy, hogy második órára beérjek, mert nem tudnék olyan korán felkelni, hogy még akkor franciára is.
csütörtök este felmegyek budapestre, ott alszom, pénteken elmegyek, és meghallgatom a magnózóst a bme-n, és sikerül, ahogy sikerül, aztán este hazajövök, és szombaton elmegyek iskolába. (és minden bizonnyal szeretnék majd felmenni utána pestre, de szerintem a józan eszem győzni fog a vad szerelem felett).

az élet nagy kérdései ezek.

Megjegyzések

peti üzenete…
nem mondja senki? *szip*
pedig szerintem.. :)
maifosz üzenete…
te mondod :) de csak te.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo