minden racionális érv amellett szól, hogy hagyjam a csudába a törit, egy sima közepes érettségit (tesztet) meg tudok írni 90% fölé a mostani tudásommal, az esszét gyakoroljuk emelten, a szóbeli tételekre meg lesz még egy hónapom az írásbeli után, hagyjanak, majd kidolgozom akkor, egy szóbelim lesz itt a gimiben.
a racionalitás azt mondja, hogy oké cica, elő a magyarkönyvvel, és ismételni.

egyszerűen fizikailag képtelen vagyok arra, hogy ne csináljak meg mindent, ami másnapra fel van adva, még ha belerokkanok is, és már karikákat látok a betűk helyett. mert mondjuk mi van, ha SP pont engem hív ki holnap, és nem tudok megszólalni se a királyi jövedelmekről. mi lenne, semmi, az ötösöm eléggé fixnek tűnik. szépen szuggerálom magamba. akkor miért tanulok 5 órán keresztül törit, és még sehol se, és még a magyarral, meg a franciával, ami igazán fontos lenne, szintén sehol se. komoly gondok vannak a prioritásaimmal. fáj a fejem. túl sok krémtúrót eszem. kekszeset, meg joghurtosat.

Megjegyzések

cs üzenete…
Hogy lehet krémtúróból "túl sokat" enni?!
maifosz üzenete…
igazad van, nem lehet.
dsarosi üzenete…
Olvasd el az első könyvet a görögök végéig, meg a magyarokat. A másodikat teljesen, a harmadiknak az első felét. Ne stresszeld túl a dolgot. Fűszerezd meg egy kis csokival és máris kész a 95%.
cs üzenete…
Milyen a joghurtos túrókrém? Boltban lehet kapni, vagy házi recept?

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo