tudom, hogy nagyon sokszor reklámozom az e-regényt, hogy nem győzöm felhívni rá a figyelmet, de megmondta Noémi is, hogy el kell tudnod adnod magad, ezért most én igenis reklámozom. mert hogy jó, és mivel jó, ezért jó lenne, ha minél többen olvasnák. mert felkerült az első bejegyzés ide. úgy került fel, hogy álltam az árpádhídnál, a világoszöld válltáskám meg a sötétzöld notitáskám keresztben a vállaimon, ráadásul nyitva, a kezemben a működő noti, a számban meg a buszjegy. az első bejegyzést egyébként pont én írtam. de van benne olyan is, amit nem.

egyébként ma voltunk nézni Szását a színházban, pantomimes volt. még sosem láttam pantomimet. az első felvonás nagyon jó volt, a másodikból igazából nem sokat értettünk, de tökjó volt, ahogy ott mozognak az emberek a színpadon.

és egyébként tök igazságtalan, hogy ilyen borzasztóan rosszul érzem magam már megint, hogy a fejemet belülről nyomják kifelé, és ki akarják nyomni a szemeimet a helyükről. mert kellemesen lábadozós volt a hétvége, nem volt felesleges vagánykodás, vad esti tivornya, nem mentünk bulizni, nem csavarogtunk éjszaka, nappal sem mentünk be az erdőbe (pedig gondoltam rá), egyáltalán nem terheltem túl magam, szóval pukkadjon meg a betegség.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo