ki gondolná, hogy így tud fájni egy orr. csak úgy, magától.

nagyon magányos vagyok mostanában, de direkt csinálom, nem keresem tulajdonképpen senki társaságát, a beszélgetések fárasztanak, az emberek 95 százaléka idegesít. de azért mosolygok, nem az emberekkel van a baj, hanem velem.

ma azon gondolkodtam, csak álmodtam-e az énekkaros félálomban, vagy tényleg azt mondta, hogy szeret minket, jók leszünk. remélem, tényleg azt mondta. olyan régen szerette már valaki ezt a kórust, van annak lassan már egy éve is. sokkal könnyebb és sokkal jobb így.

meg azon gondolkoztam ma, hogy honnan tudja a macska, hogy itt lakik? csak kint volt az utcán, bejött velünk az udvarba, és azóta nem is nagyon megy a kerítésen kívülre. tudja, hogy nem bántjuk, hogy a kaja az övé, a kuckója az övé, a kert az ő vadászterülete (bogarakat szívesen eszik, szörnyű, ahogy ropog a foga között). de ki mondja meg neki, hogy a kerítésen túl már a szomszéd macska birodalma van, ne menjen át, mert megtépik? (jó, ezt pont a szomszéd macska. de egyébként?) ki mondja meg neki, hogy nyugodtan odajöhet hozzám, mert nem bántom?

Megjegyzések

betti üzenete…
megszokják az állatok??megérzik-
úgy ahogy azt is, ha félnek tőlük és ha nem fogják őket biztos kézzel, akkor az már nem is igazi alárendelt -szerep?

grat sárvárhoz!:)


23:58 ---- vagy 0:02

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo