ül a konyhaasztalnál, és mondja, hogy D-vitamin, látom rajtad, hogy menj ki a napra és igyál sokat, és én hiába tudom, hogy igaza van, inkább bejövök. engem hagyjanak. attól félek, hogy hosszú távon fogok koppanni még azért, mert nem viselem el, ha egy férfi kioktat, magyaráz, vagy csak meg akar győzni valamiről. nehogy már azt higgye, hogy.

most viszont büszke vagyok ám magamra, mert bajom volt (hogy belátnak a DÖK-terem ablakán, ami a gyt-sek öltözője, mert ugyanis nincs függöny, vagyis van, de nem ér végig), és mentem a gondnokhoz, és megkértem szépen, hogy ha van rá lehetőség, akkor. néma gyereknek anyja se.
az ellen viszont nem lehet mit tenni, hogy ebben a suliban egészen biztosan a balkezesek negatív diszkriminációja folyik, pedig tuti sok balkezes van az iskolában, (mert a balkezesek okosabbak, ezt mindenki tudja), szóval a csúcsszuper, vadiúj tanulóasztalok (a nyaktagban) balkezeseknek használhatatlanok. az ötlet jó, a kivitelezés hmmm.

Megjegyzések

gborz üzenete…
ha a balkezesek okosabbak, akkor oldják meg a problémát és ne sírjanak, ha egy jobboldalt benyúló könyöktámasszal rendelkező asztalt látnak. attól még azon balkezes is nyugodtan tud írni, legalábbis és nyugodtan tudnék jobb kézzel, ha a könyöktámasz baloldalt lenne. ja, kényelmetlen? az okos balkezes felülemelkedik saját kényelmén és elfogadja, hogy az életet a - bár nála sokkal butább, de lényegesen nagyobb számban jelenlévő - jobbkezesek számára tervezték.
maifosz üzenete…
a balkezesek azért tartják magukat okosabbaknak, hogy elviselhetővé tegyék maguk számára ezt a jobbkézre tervezett világot.

egyébként sokkal több balkezes lenne, ha nem az lenne az általánosan elfogadott, hogy csak a jobb kéznek van létjogosultsága (de miért?), és nem nevelnék át a begyöpösödött nagyszülők és tanítónénik a gyerekeket, sok csúnyán író és boldogtalan embert szabadítva így a világba.
Acho üzenete…
A csúnya írás kapcsán elgondolkodtam rajta, hogy talán originál balkezes lennék... de az értelmi képességeimet figyelembe véve gyorsan el is vetettem a dolgot... :-) /I love önkritika/
gborz üzenete…
oh, az egész magyar oktatási rendszer (remélhetőleg a középiskoláig bezárólag) arra van kódolva, hogy kinevelje az emberből az egyéniséget és egy nagyokosok által felállított sablonhoz konvergáló droidot hozzon létre szerencsétlen gyerekből. ezek után ne csodálkozz, ha a balkezességedet ki akarják nevelni... kérdés, hogy hagyod-e magad.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo