csömör, ez a jó szó. olvasni kellene, de a szerki után nehéz mást elővenni este, ha mondjuk sárkányokkal foglalkozom, utána nem jó a viharba került hajóra lépni.

filodendront majd akkor fényképezek, ha felporszívóztam körülötte a szobámban. egyébként amióta a szobámban van, nőtt egy vadiúj levele, most bomlik ki neki, eddig csak egy nyúlvány volt, minden nap egy kicsit kijjebb bomlik. sosem gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen gaz levele fog érdekelni, de ha már így össze lettünk zárva... megérint a ragaszkodása.
Nyuszis képet is kért már valaki. hát, a Nyuszi igazi királyi kandúrrá nőtt. bár még közel sincs akkora, mint a szomszédéké, a folyamatos verekedések megszűntek, az elfogadta a territóriumába költözött jövevényt, a miénk pedig még kis Nyúl ahhoz, hogy kihúzza a gyufát az utca főnökénél. ahhoz viszont már elég nagyvonalú, hogy az éhenkórász kis tarka macskákat a tányérjához engedje, és az árnyékban hűsölve nézze, ahogy elfogy az ebédje. tudja, hogy úgyis kap másikat, ha hízelkedik egy kicsit. (egyébként nagyon meg tud sértődni, ha nem foglalkozunk vele eleget. borzasztó!)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo