és holnap, vagyis ma, rengeteg sok pénzt fogok költeni, ami persze nem jó, meg idegroncs is leszek, mire megveszem azt a rengeteg mindent, amit meg kell venni, ráadásul pesten, de minden egyes alkalommal, amikor a magam fizetéséből veszek valamit, akkor örülök, hogy na, ezért a cipőért/egérért/laptopért megdolgoztam. bár ez már egy ideje így van, még mindig nagyon tudok neki örülni. ez végülis jó, hogy állandó örömforrásom van.
meg annak is, hogy olyan könyveket olvashatok, amik még nincsenek is kiadva, az meg külön pláne, hogy még írom is, de most egy kicsit kezd sok lenni, és a szemem nagyon könyörög nyomtatott szövegért. ez kicsit nyüff.
viszont annak is örülök, hogy van valami találkozóféle betervezve mindenféle barátokkal, de ennek egyelőre inkább a spontán jellegét látom, mint a betervezettségét. de a spontanitás is jó. (meg az is, hogy még nem tudom, hol alszom holnap este, mert apáék még a Balcsin vannak, a nagyit meg nem lehet elérni.)

Megjegyzések

cs üzenete…
Írd fel a nyomtatót is
cs üzenete…
de csak olyat, amibe olcsó a tinta
cs üzenete…
Ja monitorszemüveget vegyél, sokat segít
cs üzenete…
Meg időnként távolba kell nézni, ráfókuszálni pl. a felhőkre, holdra, vagy távoli lombokra...
maifosz üzenete…
Van nyomtatóm, de nyomtatva nem tudok szerkeszteni :(
cs üzenete…
:( Átolvasni se szoktad előtte, hogy csak a hibákat kelljen a gépen nézni? vagy úgyis annyit kéne gépezni? De monitorszemüveget vegyél, rajtam mindig van, ha nem megérzem 1ből. Ilyen optikusnál (vagy hogy hívják, ahol a szemüvegeket készítik)csináltattam.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo