felhívás

vállalkozó kedvű fiatalembereket és lányokat keresek a "tekerjük körbe a balcsit" című vállalkozásunkhoz. na nem mintha ketten nem lenne jó, de többen izgalmasabbnak, meg biztonságosabbnak tűnik. 4 napra tervezzük július közepén. aztán lehet, hogy nem lesz belőle semmi, de a szándék megvan.

egyébként akik a nagyvárosból dicsérik a csöndes vidéki életet, költözzenek már ide egy hétre. ma délelőtt a fűnyíró ment, délután a traktor, éjszaka a kutyák és a tücskök, hajnalban a madarak. ebből mondjuk a traktor a legborzasztóbb.

meg még akartam valamit arról, hogy a legjobban sajnos mosogatás közben lehet gondolkodni, de zuhanyzás közben sem utolsó, de nagyon fáj a fejem egész nap.
az a nagy baj, hogy párhuzamba állítom magamat Sophie-val a vándorló palotából.

Megjegyzések

ndavid42 üzenete…
A mi idei balatonkerülős tervünket a rossz idő miatt sztornóztuk :( szóval akkor már legalább nektek legyen jó időtök! :) Egyébként mi is 4 napra terveztük, 3 kempinges éjszakával, ahogy tavaly is voltunk.
Amúgy ha végig nem is, de Siófoktól +/- 30-40 km-re szívesen csatlakoznék, ha ráérek éppen, vagy többre is talán, meglátjuk :)
azadmiral üzenete…
Én kis faluból is irigylem, hogy nálatok atraktor kelti a legnagyobb zajt. Nálunk most (épp elmúlt éjfél) az utcán épp egy háznak az ablakait verik be csoportos garázdálkodás keretében. Drágák tifelétek a házak?
maifosz üzenete…
A mi falunk tiszta, biztonságos és nem kicsi. (És vannak drága házak, de azért ne irányítsd át ide a csoportos garázdákat.)
agnus üzenete…
balaton körül nagyon jó. tavaly voltunk, mi ketten, öt nap, úgy is jó volt. :)
azadmiral üzenete…
Én magamat szeretném az első leendő alkalommal átirányítani biztonságos, tiszta, nem-kicsi falvatokba. Hátrahagyva a csoportos garázdálkodókat. Kezd elegem lenni belőlük...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo