mivel ezen a blogon az átlagosnál jóval magasabb a magyartanárok ill. magyartanári érdeklődésűek száma, csak úgy mondom, hogy belelapoztam a kisebbik öcsém (8. oszt) szöveggyűjteményébe, amit Tóth Krisztina szerkesztett, és csúcsszuper, csak sajnos nem vihetem magammal Pestországba, mert használja. ha nem értenék egyet a tanárok szabad tankönyvváltasztásával, akkor köteleznék mindenkit, hogy azonnal cserélje le azt a borzalmat, amiből mi tanultunk, köszi. és akkor van esély arra, hogy a diákok megszeretnek olvasni. (a tankönyvről nem tudok véleményt mondani, a miénket egyáltalán nem használtam. ilyen magyartanárok mellett nem voltam rászorulva ^^)

Megjegyzések

Noémi üzenete…
Szivesen adok neked ilyen szöveggyűjteményt, 5,6,7-est, nyolcadikosom sajnos nincs.
N
maifosz üzenete…
nyolcadikos van itthon, csak kinövi egyszer az öcsém :) ha azok is olyan izgalmasak, mint a nyolcadikos, jöhet, köszi. lehet, hogy mégis csak magyartanár szeretnék lenni valahogy :P
Névtelen üzenete…
Na ne ízetlenkedj már....
a fiukat pedig ne a könyvtárakban keresd
agnus üzenete…
ez az az ikerkönyves sorozat?
Macsek üzenete…
Nekünk lant és toll szövgyűjt volt, meg hozzá költőtár, vagy mifene, azt szerettük, tk nem volt, Marika néni gondosan mindent leíratott velünk, az elején idézetes füzet, vagány volt, énis úgy szeretném tartani a kisgimiseknek/ált. osztályosoknak az órát.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo