ma is reggel nyolctól takarítottunk a hegyen, általában szuper volt, kisebb mélypontokkal. (pl. amikor a leendő lakótársam annyira hevesen söprögetett, hogy a seprű feje kirepült a nyitott erkélyajtón, és az alattunk lévő lakás teraszára esett, és aztán a kertben, a rózsabokorban állva vadásztuk le onnan egy bottal. vagy amikor az epitheton ornans nélkül maradt fiúnak, akivel járok, sikerült leszednie a fürdőszobai szellőzőakna fedelét, és szembesültünk azzal, hogy ott egy komoly mars-bázis van, idegen élő szervezetekkel, amikkel szemben teljesen tehetetlenek vagyunk. ráadásul olyan drótokat találtunk benne, amiknek a házmester szerint nem is lett volna szabad ott lenniük. biztos lehallgatókészülék volt régen.)
amúgy is csupa felnőtt dolgot kell csinálni a napokban, pl. szerelőt hívni (tapasztalataim szerint ettől a felnőttek úgy rettegnek, mint én a fodrásztól, vagy jobban), lemondani a kábeltévét, vad dolgokat venni (pl. kilincs, villanykapcsoló), úgyhogy amikor reménytelennek tűnik lekaparni a mocskot a radiátorról, arra gondolok, milyen öregek menők is vagyunk.

Megjegyzések

Rendszergarázda üzenete…
Háát, igen, elég sokat lehet szívni a nem megfelelő eszközök hiányában.. De amikor a P6ot padlótlanítottuk, az poén volt ^^
maifosz üzenete…
ó, az a csempeverés :))) igen, igen...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo