úgy döntöttünk, a fogyasztásmérő meg én, hogy új hűtőre van szükségem (valamivel több mint hatszor annyit eszik, mint kellene neki), ennek igazán örülök, úgyis utálom ezt a hűtőt (jól kitakarítottuk persze, de akkor is), és legalább látványosan visszajön majd az ára. viszont tanácsot szeretnék kérni a tapasztaltabb háztartásigép-vásárlóktól, hogy hol meg milyet érdemes venni. (tudom, hogy törvényileg mindenképp muszáj ingyen elvinniük a régit, de ráguglizva látom, hogy ez nincs mindig így.)

egyébként ma evezni voltunk apáékkal, majdnem feleveztünk Szentendréig (Budakalásztól), de amikor megláttuk a várost, inkább visszafordultunk. jólesett a mozgás. (végülis mindig jólesik, úgyhogy csinálhatnám gyakrabban.) meg láttunk egy csomó szép madarat, amiknek nem tudjuk a nevét. amatőr városi kocakenusok vagyunk, ez a helyzet.

Megjegyzések

feketesára üzenete…
mi szerintem úgy csinálnánk, hogy bemennénk a Saturnba a Mammut aljában. de ezzel egyenértékű megoldás persze egy Electro World is, csak az messzebb van. :P
maifosz üzenete…
nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben, de olyan irreálisnak tűnik, hogy csak úgy besétálok valahova, és veszek egy HŰTŐt... vajon hazahozzák nekem?
erchegyia üzenete…
Vaterán érdemes szétnézni, _jóval_ olcsóbban lehet kapni szépséghibás (szállításkor meghorpadt, etc) cuccokat...
Névtelen üzenete…
Szerintem kezdő háziasszony ne vásároljon vaterán, kell az a bolti garancia, meg hogy legyen hová szaladni, ha valami nem úgy működik, ahogy a háziasszony gondolja...
N
h üzenete…
AAA-s hűtőt vegyél.

az újnak az is az előnye a garancián, és a fogyasztáson kívül, hogy a bolt általában olcsóbban szállítja haza, mintha máshonnan vennél.
M üzenete…
ha nagyobbacska hűtőt veszel, akkor olyat, aminek alul (külön ajtóval) van a mélyhűtője. így legalább nem kell állandóan lehajolgatni, amikor a sima hűtőt használod. ráadásul kényelmesebben lehet bambulni a nyitott ajtónál, hogy "na most mit egyek" :)
M
maifosz üzenete…
M: a tipp jó, de be kell férnie a konyhapult alá :) nem lehet magasabb 80 centinél.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo