ha az enyém lenne az egykori Golf, később Vörös Csillag szálló, én sem takaríttatnám el előle a járdáról a havat, hulljon csak a férgese.

(edit: ok, internet szerint nagykövetségé, nem magánszemélyé, de ha nagykövetség lennék, akkor halmozottan kutya kötelességem lenne rendben tartani a kastélyom környékét, tényleg mindenhol lehet normálisan közlekedni, kivéve ott. ja, hogy Libériában nincs hó. amúgy ha az enyém lenne, beengednék mindenkit, kívülről gyönyörű, állítólag nagyon szép belülről is.)

Megjegyzések

matteo üzenete…
Én úgy tudom, az, hogy ki vagy mi ennek az épületnek a tulajdonosa, az egy örök rejtély, amely a rendszerváltás és a privatizációs hullám homályába vész (Vörös Csillag szállóként a KISZ vezetőségének az érdekeltségébe tartozott). Ha jól emlékszem, nincs felirat a kapucsengőn, a belső ajtó mellett van egy pici tábla, azon van, hogy nagykövetség - de a hozzám eljutott pletyka szerint ez a követség mint követség nem szokott életjelet adni, azon kívül, hogy rendben tartják az egyébként hihetetlen kertjüket (pl. honlapjuk sincs; kíváncsi vagyok, van-e pl. titkárnőjük :) ). Egy ismerősöm egyszer látott kijönni onnan egy Audit.
Ez a kedvenc összeesküvés-elmélet szagú történetem :D. Nem akarod igazolni nekem, ha már ott laksz? :) Pl. csöngess be és kérdezd meg (ha egyáltalán kijön valaki), nincs-e szükségük titkárnőre. Vagy ha látod az Audit, vesd elé magad, hogy lásd, ki vezeti :).
maifosz üzenete…
ugye napi kétszer megyek el az épület előtt, és mivel az, hogy ez elvileg nagykövetség, csak az internetről derült ki számomra, elég sokat elárul. a kertet rendben tartják, kerti munkásokat már láttam, az épületet fűtik (lámpát mondjuk még nem láttam bent égni), és soha, senkit nem láttam, hogy kijött vagy bement volna, vagy akár csak megállt volna kocsival a ház előtt. rejtély az az épület, engem meg megesz a kíváncsiság.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo