visszaolvastam egy kicsit a blogot, főleg, hogy kiderítsem, szoktam-e évértékelőt írni (nem szoktam), és hogy belefájduljon a szívem, mennyire kedves és csacska és szívet melengető volt ez a hely (legalábbis számomra), mielőtt még kedvességem és csacskaságom át nem került volna olyan blogokra, amiket nem nyomaszt öt év, hogy itt csak azért maradjak, mert nincs szívem elhagyni. (ez nagyon gonoszan hangzik, de igaz.)
biztos azt gondoljátok, hogy mindent időben be kell zárni, milyen jó, hogy a Kispál is feloszlott, így nem volt akkora mítoszromboló Lovasiék borzalmas karácsonyi száma, de ha bezárom ezt a blogot, akkor megszüntetem a folytonosságot önmagam és önmagam között, ami pedig kétségtelenül a legrosszabb ötlet. (ezt a folytonosságot már így is keresnem kell időnként, és arra, hogy megtaláljam, ez a legjobb hely. igen, ez egy blog magamnak, meg azoknak, akik így sem unják nagyon. ide gonosz kommenteket sem kérek, csak kedveseket.)

hogy egy kicsit visszakanyarodjak az évzáráshoz: mivel 2012 még a hetvennégyes évnél is sokkal-sokkal rosszabb volt, a jó hír, hogy innen már csak felfele vezet az út, úgyhogy idén is tegyetek el befőttet. lehetőleg cseresznyéset, mert azt szeretem. csók.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
http://en.wikipedia.org/wiki/74

Hát nem is tudom, a hetvennégyes évnél is rosszabb nem túl kifejező. (viszaolvasás kicsit nagyobb időléptekben)

am BÚÉK - sajnos nem sikerült troll jó 11 órát-os sömöst küldenünk

Kurucz István üzenete…
Szerintem te sehova sem kérsz gonosz kommenteket, csak kedveseket, mert te magad is kedves vagy és nem gonosz. :)

Boldogat, arccal a vasút felé, de nem a síneken állva! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo