+ és -

esztergom, esztergom, esztergom.
el vagyok már szokva én attól, hogy 3 és fél óra alvás után 12 órán át folyamatosan a legeslegjobbat hozzam, de a fakt is fontos dolog, meg a kapcsolatépítés/teremtés/ápolás/javítgatás/csiszolgatás is, a megfelelő bizonyos barátok által aláhúzandó. ma már nem beszélgetek többet.

a 3 és fél óra alvásról meg annyit, hogy valamiért azt hiszem, hogy nem tudom a dolgokat, mert például ma a füstmilán is egész jól ott volt a fejemben, de nem tudtam, hogy ott van, csak akkor derült ki, amikor már kijöttek a számon a mondatok. de így nem tudhatom, hogy mit tudok, és mit nem.

hazafelé meg 3 minikutya támadt rám a töksötétben a kiserdőben, ugattak meg futottak meg ugráltak meg minden, atyavilág, pánik, én is futni kezdek, pláne, hogy az egyik az, amelyik a múltkor megharapott, de most nincs vastag farmer, csak vékony harisnya van, de aztán rájövök, hogy futásban ők lennének a nyerők, és akkor megállok, ordítok, toporzékolok és dobbantok, hogy takarodjatokhaza, és a farkukat behúzva elsunnyogtak ezek a földszintes kis fenevadak. pánik, pánik, pánik. dehát nem is a járdán megyek, hogy ne higgyék, hogy a házra fáj a fogam, hanem kint az út külső szélén, a falu és a semmi határán. fák, világvége, tücskök.
mindig félek, hogy legközelebb nagyobbak jönnek.

Megjegyzések

ZM üzenete…
Tudsz. Tudod. Az egyébként a legjobb típusú vizsgázó, aki szorongatott helyzetében olyanról is szabatosan értekezik, amivel kapcsolatban nem volt teljesen biztos magában.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo