mondjuk valószínűleg könnyebb lenne, ha nem teljesen más típusú munkákra jelentkeznék minden nap.
például múlt héten kiadói asszisztens munkákra küldtem önéletrajzot, azelőtt marketing asszisztens, azelőtt HR, azelőtt kutatói asszisztens, most meg tanársegéd meg angol mint idegen nyelv tutor.
ugyan az eddigi tapasztalat azt mutatja, hogy bármit is csinálok, abban előbb-utóbb elég jó leszek, de legyünk őszinték, például nagyon rossz vagyok a vendégekkel (legalábbis reggel 9 után, mert körülbelül addigra mindig jön valaki, aki miatt dühös leszek), a tanítást élvezem, de csak akkor, ha mindenki csöndben ül, motivált és rám figyel (felnőtteket imádtam tanítani, igazán rewarding experience, de amikor általános iskolásokkal önkénteskedtem néhány éve, akkor fel kellett jönnie az igazgatónak rendet tenni hogy egyáltalán el tudjam kezdeni az órát, 15 nyolcéves kislány kifogott rajtam), és ugyan szeretem azt gondolni, hogy I thrive under pressure, egy kávézóban dolgozom és mindig ideges vagyok a munkám miatt, úgyhogy valószínűleg ez sem igaz.
ja és csak hétfőtől szerdáig tudok dolgozni, mert csütörtökön-pénteken iskolában leszek. (a jelenlegi felállás szerint persze szombattól szerdáig dolgozom, és az a terv, hogy keresek egy rendes part-time munkát vagy internshipet hétfőtől szerdáig, hétvégén pedig továbbra is főzöm a kávét, hogy legyen elég pénzünk, de ezt nyilván senkinek nem kell tudnia.)

mondjuk ha most felveszem mindkét hátralévő kurzusomat, akkor a 2. félévben már nem lesznek óráim, hanem akkor elkezdem hamarabb a projektet és leadom májusban, aztán szevasz tavasz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo