játékajánló - Cards Against Humanity

van olyan játék is, amit valójában ki sem akartunk próbálni. ugyan van belőle print&play verzió, és letöltöttük és ki is nyomtattuk, a Cards Against Humanity csak hányódik a fiókban, mert valahogy soha nem éreztük úgy, hogy éppen ma lenne a legmegfelelőbb időpont rá; a játék ugyanis arról híres, hogy legendásan rosszindulatú, gonosz, rasszista és szexista viccekre épül.
tapasztalataim szerint viszont a játék pont annyira gonosz, amennyire te és a barátaid azok vagytok - én idegenekkel játszottam (M, a belga lány és a yorki fiú), és talán ez volt az oka, hogy inkább az okos poénok domináltak, mint a gonoszak; senki sem akart rossz színben feltűnni a többiek előtt.
hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem szórakoztam jól, de ez csak olyan fél órán át tartott, utána már lehetett látni, hogy milyen típusú kérdésekre milyen típusú válaszok működnek jól. az abszurd meg mindig vicces.

kinek ajánlom: ha társasjátékestet szervezel, de véletlenül ismeretlenek is beállítanak, akik 'nem szeretnek játszani' - jó kapudrognak tűnik.
kinek nem: bárki másnak

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo