nekem semmi se jó, ha szeretnek (most nem találok korrektebb szót), azzal nem tudok mit kezdeni, nekem ne mondja senki, hogy ügyes vagyok, okos meg tehetséges, mert akkor depressziós leszek, ha nem tudok azoknak az elvárásoknak megfelelően teljesíteni, amikről tudom, hogy nem mások várják el (de akár mások is elvárhatják), hanem én várom el magamtól, mert ilyen elvárós lány vagyok, de sajnos leginkább magammal szemben, valahogy másoktól mindig kevesebbet. ez sokkal jobb, mintha fordítva lenne. de ha számomra érthetetlennek, oktalannak tűnő gyűlölettel találkozom, azt sem tudom hova tenni. nem is tudok vele mit csinálni. kaptam ma pár pofont, virtuálisat. meg csupa jót is.
összességében nekem úgyis... de azt úgyis tudjátok.

update (mert tényleg negatív, amikor nem annak kellene lennie)
ha nem kapnék ennyi pozitív visszajelzést, már régesrégesrégen megőrültem volna. jó a sok ismeretlen, a sok ismerős, köszi, köszi, hogy lehet az ilyet meghálálni?

Megjegyzések

ZM üzenete…
Tanulj meg örülni annak, ha szeretnek - a családon kívül ez nem ingyen van: megszolgáltad. Az oktalan gyűlölet nekem is érthetetlen, nincs mit kezdeni vele, az ok nem Te vagy: az illetőben belül az ok.
Outlier üzenete…
Ezt most magamra vettem. :D

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo