még OKTV-ztünk egy kicsit éjjel Maccsal, tényleg picit, de muszáj volt, mert én sem tudtam volna nyugodtan aludni, ha nem, akkor is, ha akkor esetleg nem úgy tűnt, mert akkor nyafogtam, hogy nem érdekel a realista regénytér, menjünk már aludni, na. pedig muszáj.
kicsit így vagyunk most is az alterfiúval, becsülettel ír valami beadandót angolszakra mellettem a notiján, én sárkányozok (ami igazából mókusos) az enyémen, pedig már késő van, normális ember ilyenkor alszik. azt már az előbb a csokis arankakrém meg a babapiskóta elfogyasztása közben megtárgyaltuk, hogy vajon jobb lenne-e, ha nem lennénk mindketten teljesítménykényszeresek. szerintem így a jó, legalább nem veszünk össze azon, hogy mit csináljunk éjjel.
ma egyébként remekeltünk a konyhában, magunk gyúrtuk a pizzához a tésztát és összetörtünk két tányért. hogy mást már ne tegyünk tönkre, vacsorára pudingot akartunk, negyed 11kor kocsi, teszkó, vettünk túrórudit meg macskatápot a dorombolós kis vörösnek, meg arankakrémet. meg bodzát meg sört, ilyen kutyulékból majdnem egy egész pohárral meg tudok inni, borzasztó.

holnap egyébként elmegyünk világgá, majd jövünk. (csütörtök este.)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Hejj én már nem is indulok, mert helyben leszek hagyva! Sok sikert! :):):)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo