tudod Bruckner Szigfrid, én igazán nem tudom, hogy történhetett. csak egy icikepicike lukacska, lik, sőt, liki-luki volt, hogy észre sem veszi az ember, mert hát miért is lyukadna, ha napi kétszer, ha magas a fluoridtartalom, meg fehérítős, meg lepedékeltávolítós, meg propoliszos, meg fogszuvatlanítós, meg megvédős, (mosson fogat amodenttel, az én fogam is attól ment el), ha csoki után is, és édes löttyöket sem igazán, suliba is mindig ásványvizet, csak mostanában rengeteg finom bodzaszörpöt, meg a csokifogyasztás is megközelítette a gombócartúri méreteket, szóval jó, persze, előfordul, bár már kiskorom óta nem, nem is emlékszem, mikor kellett fúrni-faragni-tömni utoljára, szóval még csak picike, de egyre nagyobb lesz, és akkor már bizsereg is, és ha harsonázok, akkor berezonál, és akkor auuu van meg jajjj, meg telefon, hogy tanár úr, így igazán nem mehetek órára, szerencsére megérti, hogy berezonál és auuu, mert neki is, de neki muszáj, mert ő tanár, szóval drága Bruckner Szigfrid, most segíts meg, én nem merek elmenni fogorvoshoz.

szerinted mi az a miszerint?

Megjegyzések

Unknown üzenete…
Köcsögkalapot viselt, sárga kalucsnit és frakkot. Csokornyakkendővel. És ez a csokornyakkendős miszerint raccsolt is. Ráadásul. Sőt, hazudozott! Raccsolva hazudozott. ;)

Pedig a fogorvos jó móka. (Főleg, ha valakinek még nem volt soha-soha lyukas foga, és teljesen véletlenül épp fogorvos szeretne lenni.)
maifosz üzenete…
nagyon jó móka :)

(hazudozott bizony.)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo