helikon

jó lesz nagyon, akkoris ellógunk, mert én Maccsal akarok lenni, bár Durzimama megígérte, hogy elenged vele, mert én Keszthelyen akarok sétálni, el akarok tévedni, szemerkélő esőt akarok és borongós, bús, barátságos időt...
30y koncertet is akarok, meg persze aranyérmet meg különdíjat és teljesen tiszta hangokat, robotgyártotta kakaót a bögrémbe (csak ahhoz ilyeneket kell írni), egy szabad hétvégét, egy olyan cikket, amivel elégedett vagyok, meg azt is akarom, hogy hiányozzak a Gergőnek, de ez a legkevésbé valószínű :)

utálom, hogy gyakorlatilag minden írásomról ordít, hogy én írtam, megvannak a magam kis kialakult eszközei, a kedvenc szavaim és kifejezéseim, az ismétlések és szónoki kérdések, meg persze egy használati utasításom is tud fennkölt és magasztos lenni, imádok mindent túldramatizálni... sokkal jobb lenne inkább mindennel meglepetést okozni, hogy jé, ez a csaj ilyet is tud?
persze oké, hogy nem tudatos, el sem tudom képzelni, hogy az ember használhatja tudatosan ezeket a fogásokat, hogy azt mondja, hogy igen, én most ebbe rakok három szónoki kérdést, hogy felkeltsem a közönség figyelmét, néha ki is szólok a hallgatóhoz, hogy fenn is tartsam...
néha próbálkozok persze tudatosan használni olyan eszközöket, amiket nem szoktam, pedig szeretem őket, de semmi jó nem sül ki belőle, olyan, mintha azt nem is én írtam volna.
na de akkor voltaképpen most mi bajom is van?

Megjegyzések

ZM üzenete…
Miért baj, ha az ember azonos önmagával?
maifosz üzenete…
az nem baj... az a baj, ha ebből nem tud kibújni...
Braun üzenete…
hË?

Ez most cikk, amiről folyik a szó? (el tudom képzelni ahogy így folyik róla le... a szó)
maifosz üzenete…
is-is-is... :) írok én mindenfélét :P

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo