búcsú

Nem fognak hiányozni. Kicsit se. De nem ám. Felbomlott a törzsasztal, elvitte-vette őket az élet...
Nem fog hiányozni Ádám, ha ideges és kiabál velem a folyosón, meg akkor se, ha boldog és szerencsére mostanában egyre gyakrabban olyan... nem fog többé meglepni azzal, hogy fejből tud idézni az alkotmányból és nem lesznek többé vitáink a szigmédia céljáról, és persze SzIGMa sem lesz, nélküle minek és hogyan...
Nem fog hiányozni dsarosi sem, nem lesz, aki annyira nagyon bosszantson francián, ki fog mellettem ülni ezután? Kitől fogom kérdezni, hogy na, te mikor nyitod mááár meg? Ki fogja nekem mondani reggelente, hogy te, te menj haza!?
Nem fog hiányozni Érc, nem lesz, aki lefröcsköljön baracklével reggel és ijesztgessen a dobozával, aki megcsinálja a notimat, ha elrontom és megdicsérhessem a csodaszép kocsiját. Igen, a varnyút.
Nem fog hiányozni GbZ sem, persze hogy nem, de ki fog olyan gyönyörűeket írni a SzIGMába, ha ő nem lesz... kivel fogok csápolni Lolára jövőre a sajtófeszten? Sajnálom, hogy öt évig nem találkoztunk...
Nem fog hiányozni Acho, a legdepisebb Bartók Brigádos, aki tudja, hogy hogy készül a csokis csigabigaszósz. Találkozunk Trinidednél.

És nem fognak hiányozni mások még, sokan, akikkel együtt kezdtük de máskor van vége, ti elmentek, mi meg itt maradtunk. Szervusztok tizenkettő ások.

A zene meg válasz Gergőére, de szép is, jó is, francia is.









Megjegyzések

Beaune üzenete…
Nagyon jó zene!:)
gborz üzenete…
A kistehénes változat csakazértis jobb. :P
Névtelen üzenete…
(gborz-nak: az kistehenes, nem kistehénes. Tanujj meg magyarul:)

Jó jó, de ha senki nem hiányzik, miért kellett akkor leírni????? Vagy esetleg benne vannak a 30-ban?:D:D:D:D

Wilder
maifosz üzenete…
a Kistehenes szövege gyönyörű fordítása az eredetinek :)

Wilder, ne kötözködj már :)
Acho üzenete…
Nagyon nem akarok elmenni, a fenébe is... :(

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo