hurrá-hurrá, kinyitott végre a kollégium, úgyhogy haza is jöttem végre. eddig úgy éreztem magam, mint egy kóbor kutya, hogy bezár három napra a koli, nekem meg nincs hova mennem (anyuék elutaztak, apáéknál fázni szoktam). úgyhogy tegnapelőtt nagyanyámnál aludtam, tegnap elvonatoztam vele a szülőfalujába (maximum háromévesen voltam ott utoljára), találkoztam a nővérével, kiderült, hogy vannak rokonaink (nekünk nem nagyon vannak, mert a családban mindenki utál mindenkit, a többiek meg meghaltak), és az egész annyira abszurd élmény volt, hogy inkább folyamatosan aludtam, olvastam és rengeteg csokit ettem. mindenesetre az nagyon tetszett, ahogy a vonat két oldalán szétszóródik a hó.

aztán meg rájöttem, hogy három dolgot akartam otthonról hozni (meleg pokrócot, mert nagyon hideg van, villát, mert elhagytam a koliban, és a Masni garanciajegyét), és persze egyiket sem sikerült. úgyhogy bánatomban vettem egy meleg pokrócot. villát is vettem volna, de azt nem árulják darabonként (kinek van szüksége hat villára?), így kénytelen vagyok küldetni egyet az öcsémmel otthonról még egy ideig használni a szobatársaimét. szobatársaiméit.

most pedig megkeresem azt a külföldi fiút, aki nyomtatni szeretett volna, és angolul fogok vele beszélni.

Megjegyzések

Noémi üzenete…
Nem tudom, hol akartál villát venni, de szerintem Kika, Ikea, Tesco, Auchan és egyéb hasonló helyeken simán árulják egyesével is. Bár a helyedben helyből vennék kettőt, elhagyás esetére...
maifosz üzenete…
bizony, az ikeában szerintem is árulnak egyesével, majd ha megyek, akkor megnézem, de ahhoz messze van, hogy egy villáért kibiciklizzek.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo