- már abból kiderül, hogy valaki vegetáriánus, hogy mit rak az omlettbe - mondta a könyvtáros néni asszony a konyhában, és igaza is van. csak meg kell még szoknom, hogy a villanytűzhelyen hamarabb odaég a tejfölös-borsós rántottám, mint a gázon otthon.
a vadiúj vega szakácskönyvemben meg ilyenek vannak: durumbúza csónakok, gyümölcssaláta trifle, kesudiós jégkrém, marinált bab, okra indonéz módra, tabouleh, paella. egyelőre ezzel még nem kísérletezünk. egyébként is egy hétig rántottát eszem, mert a tojást csak tízesével lehet kapni. (bundáskenyeret is szívesen csinálnék belőle, úgyis megszáradt a kenyerem, de nem tudom hova rakni az olajat.)
a magasabb rendű gondolataim a nagyelőadóban maradtak.
a vadiúj vega szakácskönyvemben meg ilyenek vannak: durumbúza csónakok, gyümölcssaláta trifle, kesudiós jégkrém, marinált bab, okra indonéz módra, tabouleh, paella. egyelőre ezzel még nem kísérletezünk. egyébként is egy hétig rántottát eszem, mert a tojást csak tízesével lehet kapni. (bundáskenyeret is szívesen csinálnék belőle, úgyis megszáradt a kenyerem, de nem tudom hova rakni az olajat.)
a magasabb rendű gondolataim a nagyelőadóban maradtak.
Megjegyzések
képet!!
Az étrended borzasztó!
Ajánlat: www.konyhamester.hu és találsz még erdély recepteket is a neten, különben egyszer megmutatnám, hogy milyen a füstölt csülkös, tárkonyos bableves.
Üdv Rád:
Beli
az olajat öntsd bele befőttesüvegbe:)