mese odafentről

Levelet kaptunk. Mármint megint nem mi, hanem a szülők. A diákok véleménye nem számít. Egyértelmű, hogy abban a kérdésben, hogy hol legyen a gimi jövőre, meg hol legyen azután, azok a szülők a legérdekeltebbek, akik valószínűleg évente csak kétszer teszik be oda a lábukat, a végleges helyre meg x év után egyszer sem.
Nem mondom, hogy rosszak a választási lehetőségek (bár a dobóval való összevonás annak számít), de elég irreálisak. A legjobb persze a Bazilikával szemben lenne, szép, új, nekünk készült épületben, de ez az álom kategóriába sorolható - még a terv sincs meg róla, mi lenne, ha mi megszavaznánk, aztán kiderülne, hogy meg sem valósítható?

A mese megvolt, jó éjszakát Szent István Gimnázium...

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Hm, hm, szomorú dolog ám, hogy már csak akkor tudhatok meg rólad valamit, ha ide felzarándokolok. Tán nem hiányzom? Hát az elképzelhető...De te igen.
Egyébként a témához: Láttad már a múltkori gyakorlati írásbeliségemet? Az irreális dolgok az én posztom, üzenem. Ó, de az előbbi nem egy költői kérdés volt, mielőtt félreéltenél, de nem ám! Jere fel msnre! Nem érdekel, ha mind a két géped a halálán van...
gborz üzenete…
álmodj királylány...
mire költözik az istván mi már rég három műszakban fogunk gürizni valami környékbeli multinál.
szal minimális szinten érint a dolog.
attól még k.anyjukat, persze...
maifosz üzenete…
na nem mondod :) a 2-5 év semmiképp sem érintene. úgy mittudomén, öcsém, majd leendő gyerekeim (ha esetleg itt maradok a környéken)...
csak hogy jó legyen nekik :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo