ma egy egyórás óramegbeszélés véglegesítette az órarendem* (mondjuk ha a pénteki írásgyak rossz lesz, azt még leadhatom), ránézésre ez 43 kredit és olyan 18 tárgy, de ez utóbbi szám meglehetősen bizonytalan. ha minden oké lesz, elkezdem az oroszt, nagyon alapfokon, Julival, ő meg a franciát, nagyon alapfokon, velem, és ez remélhetőleg mindkettőnknek szórakoztató lesz és hasznos. meg főzni is fogunk (mert ma rájöttem, hogy amióta utoljára kilocsoltunk két liter brokkolikrémlevest, nem is ettem meleg ételt, csak palacsintát, azt viszont kétnaponta), csak a három vegetáriánus szakácskönyvem receptjeinek többsége ilyesmivel van tele, hogy "fogd a szeletelt okrát", vagy "szórd meg a sáfrányos szeklicével". jaj.

*a zöldre mindenképpen muszáj bejárni, a rózsaszínre nem, de még a színek is változhatnak, ezek a tanárok bármire képesek | a szociolingvisztika és a sajtótöri két külön óra (bármilyen meglepő), de teljesen fedik egymást, úgyhogy remélem, egyik se katalógusos, és járhatok felváltva, különben nem lesz jó.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
de mi ez a József Attila?
maifosz üzenete…
József Attila-problémák előadás (azt hiszem, JA nyelvfilozófiájával és művészettel való viszonyával fogunk foglalkozni, jónak tűnik).

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

vásárlás

Kovács András Ferenc: Pro Domo